Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Caimano Lady - Powermatic 80 C035.207.22.087.01

Brand: Certina
Ceas Certina lux pentru Certina în stil sportiv și elegant, cu tracțiune din oțel. Acest model de ceas este într-un design clasic, cadran negru și bine amenajat decorat cu mâini fine în culoare aurie… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas Certina lux pentru Certina în stil sportiv și elegant, cu tracțiune din oțel. Acest model de ceas este într-un design clasic, cadran negru și bine amenajat decorat cu mâini fine în culoare aurie roz. Găsiți și fereastra data de timbru. Ceasul este echipat cu o rezistență la apă de 100 m și o mișcare automată ETA 80.111 Powermatic 80 cu o rezervă de până la 80 de ore . Datorită dimensiunii compacte a cadranului, ceasul este excelent și pe un încheietură mică.

Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă de safir, sigiliu pentru arbore coroană, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel - parțial cu acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
80
Dimensiune
31 x 31 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde