Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Caimano Lady Titanium C035.210.55.037.02

Brand: Certina
Ceasul de lux pentru femei Certina se potrivește perfect cu aproape orice ținută. Cadranul impresionează prin designul său clasic - mâini și indexuri luminiscente aurii. De asemenea, veți găsi o… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de lux pentru femei Certina se potrivește perfect cu aproape orice ținută. Cadranul impresionează prin designul său clasic - mâini și indexuri luminiscente aurii. De asemenea, veți găsi o casetă de date și indicatorul de descărcare a bateriei (a doua începe să se schimbe după 5 secunde) va anunța proprietarii săi despre necesitatea înlocuirii bateriei. Ceasul este echipat cu o rezistență la apă de 100 m și o mișcare de cuarț ETA F03.411 Precidrive cu o abatere maximă de + - 10 secunde pe an . Datorită dimensiunii compacte a cadranului, ceasul este excelent și pe un încheietură mică. Pariați pe calitate elvețiană marcate Certina si nu vei regreta.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
titan - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
28 x 32 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde