Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS CAIMANO Powermatic 80 - C035.407.22.087.01

Brand: Certina
Ceasurile de lux pentru bărbați Certina în stil elegant, din tot oțel, sunt echipate cu mișcare automată Powermatic, cu o rezervă de până la 80 de ore . Merită menționat și impermeabilul de 100 m ,… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile de lux pentru bărbați Certina în stil elegant, din tot oțel, sunt echipate cu mișcare automată Powermatic, cu o rezervă de până la 80 de ore . Merită menționat și impermeabilul de 100 m, care este potrivit și pentru înot. Ceasurile SWISS MADE pentru bărbați care știu ce vor. Conceptul DS, care este inclus în toate Certina fără excepție, asigură că ceasul are o sticlă rezistentă din safir, un sigiliu pentru arborele coroanei, un sigiliu cu coroană dublă, un sigiliu special pentru capacul din spate și un capac posterior întărit.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor - argintie - aur roz
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 39 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde