Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Caimano Quartz Precidrive C035.410.44.087.00

Brand: Certina
Ceasurile de la brandul elvețian Certina sunt făcute pentru fiecare gentleman modern care cere cea mai înaltă calitate posibilă din accesoriile sale. Fața lor de ceas gri închis impresionează la… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Certina sunt făcute pentru fiecare gentleman modern care cere cea mai înaltă calitate posibilă din accesoriile sale. Fața lor de ceas gri închis impresionează la prima vedere cu un finisaj elegant - decorat cu mâini ascuțite, indexuri și patru cifre principale. Există, de asemenea, ștampila dată necesară pentru poziția 3. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din titan antialergic și ușor . Rezistența la apă de până la 100 de metri este desigur. Ceasul este alimentat de o mișcare de cuarț ETA F05.411 Precidrive, care vă va impresiona cu precizia sa. Indiferent dacă alegeți un costum personalizat sau o ținută casual confortabilă, acest accesoriu Made Swiss va arăta gustul rafinat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F05.411
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie - sur
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 43 x 7,95 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde