Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Chrono G10 Automatic Limited Edition Jeremy Seewer C034.417.38.057.10

Brand: Certina
Acest ceas elvețian de lux de la Certina , din ediția limitată a celor 450 de piese ale lui Jeremy Seewer , se va îndrăgosti de fiecare bărbat care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă a… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Acest ceas elvețian de lux de la Certina, din ediția limitată a celor 450 de piese ale lui Jeremy Seewer, se va îndrăgosti de fiecare bărbat care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă a accesoriilor sale.
Ceasul este alimentat de o mișcare de cuarț numită G10.212 AA Precidrive. Aceasta asigură o funcționare și acuratețe fără probleme, dată cu o abatere de + -10 secunde într-un an . Ceasul este echipat cu un indicator cu baterie scăzută, un cronometru de 30 de minute, o carcasă de oțel de înaltă calitate și un cristal de safir cu finisaj anti-reflector. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea textilă de calitate, care este plăcut purtată. Ceasul nu trebuie să se teamă să se înmoaie, datorită rezistenței la 10 ATM-uri rezistente la apă se pot descurca fără probleme și să înoate în piscină. Piesa sportivă, elegantă, pe care vă puteți permite să o luați aproape oriunde.
Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă de safir, sigiliu pentru arbore coroană, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Cronograf
3 cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.212
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 49 x 11,83 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde