Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Chronometer C034.451.16.057.00

Brand: Certina
Ceasul de lux pentru bărbați Certina din colecția Sport este alimentat de o mișcare de cuarț numită ETA F07.412 Precidrive cu certificare COSC, care este obținută doar de cel mai precis ceas elvețian… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasul de lux pentru bărbați Certina din colecția Sport este alimentat de o mișcare de cuarț numită ETA F07.412 Precidrive cu certificare COSC, care este obținută doar de cel mai precis ceas elvețian. Ceasul este echipat cu o carcasă de oțel de înaltă calitate și cristal de safir cu finisaj anti-reflectorizant, ceea ce face cadranul ușor de citit. Beneficiați de rezistența la 10 ATM-uri sau indicator de stare a bateriei Ceasul este tăiat la încheietura mâinii cu o curea de piele autentică.
Piesa sportivă, elegantă, pe care vă puteți permite să o luați aproape oriunde. Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă de safir, sigiliu pentru arbore coroană, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
40 x 48 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde