Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Chronometru C034.451.11.057.00

Brand: Certina
Ceasul de lux pentru bărbați Certina din colecția Sport este alimentat de o mișcare de cuarț marcat ETA F07.412 Precidrive cu certificarea COSC, care este obținută doar de cele mai precise ceasuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasul de lux pentru bărbați Certina din colecția Sport este alimentat de o mișcare de cuarț marcat ETA F07.412 Precidrive cu certificarea COSC, care este obținută doar de cele mai precise ceasuri elvețiene. Ceasul este echipat cu o carcasă de oțel de înaltă calitate și un cristal de safir cu finisaj anti-reflectorizant, astfel încât cadranul este ușor de citit. Vă veți bucura de rezistența la apă de 10 ATM sau de indicatorul de stare a bateriei. 
Piesa elegantă sportivă pe care o puteți lua aproape aproape oriunde. Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate ceasurile Certina fără excepție și garantează că ceasul are ecranul de cristal de safir rezistent, un sigiliu pe axul coroanei, un sigiliu dublu în coroană, un sigiliu de acoperire spate special și o copertă în spate întărită.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
40 x 48 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde