Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Lady Automatic C001.007.22.013.00

Brand: Certina
Ceasul de lux pentru femei Certina cu un ceas alb arată perfect pe încheietura mâinii. Detaliile de pe fața ceasului alb cu cifre romane sunt elaborate cu mult gust și, pe lângă ora clasică, sunt… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de lux pentru femei Certina cu un ceas alb arată perfect pe încheietura mâinii. Detaliile de pe fața ceasului alb cu cifre romane sunt elaborate cu mult gust și, pe lângă ora clasică, sunt echipate și cu o ștampilă de date. De asemenea, ceasul își datorează succesul calității manoperei și a materialelor premium, inclusiv carcasa din oțel inoxidabil parțial aurit. Ceasul este alimentat de mișcarea automată elvețiană ETA 2671 cu o rezervă de până la 38 de ore . Răsfățați-vă cu accesorii de lux în calitate Made Swiss.
Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă de safir, sigiliu pentru arbore coroană, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Model strojku
ETA 2671
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Curea
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
65
Dimensiune
29 x 29 x 9,2 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde