Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Lady - Quartz C034.210.44.037.00

Brand: Certina
Ceasul de lux pentru femei Certina cu cadran argintiu și curea, arată perfect la încheietura mâinii. Detaliile de pe cadran sunt realizate cu mult gust, iar pe lângă ora clasică, ceasul este echipat… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de lux pentru femei Certina cu cadran argintiu și curea, arată perfect la încheietura mâinii. Detaliile de pe cadran sunt realizate cu mult gust, iar pe lângă ora clasică, ceasul este echipat și cu o ștampilă pentru date. Datorită designului din titan, ceasul este foarte ușor și potrivit pentru persoanele care suferă de alergii la metale comune. Bateria Elvețiană F06.411 Precidrive funcționează cu o precizie de + - 10 secunde pe an. Răsfățați-vă cu accesorii de lux în calitate Made Swiss . Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă de safir, sigiliu pentru arbore coroană, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie - sur
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
33 x 37 x 8,6 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde