Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Dual Time 16489/3

Brand: Festina
ceasuri Chrono biciclete sunt într - adevăr un cult. In fiecare an , este un brand Festina colecție nouă, care imediat după performanța sa devine un hit. Flops ceasuri atemporale inspirate de sport… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri Chrono biciclete sunt într - adevăr un cult. In fiecare an , este un brand Festina colecție nouă, care imediat după performanța sa devine un hit. Flops ceasuri atemporale inspirate de sport ciclism și tu și atașați o brățară această piesă atemporală. Fața lor întunecată impresioneaza de la prima vedere izbitoare mâinile albastre și indicii care fac aceste ceasuri foarte eye-catching accesorii. Apreciați trei cronograf cu funcție de cronometru și 24 de ore pe zi timp de ajutor soluții inovatoare dater. carcasă din oțel inoxidabil linii distincte la scară tahimetrică. Curea din piele neagră încheietura ceas-capsate, a cărui aspect neobișnuit se vor bucura cu adevărat. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 49 x 13 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore - ceas dual
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde