Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chronograf G10 01002 3 AIN

Ceasul sofisticat pentru bărbați de către Claude Bernard pentru bărbații care preferă eleganța și un stil clar. Fața strălucitoare este decorată cu mâini și indici eleganți. De asemenea, are trei… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul sofisticat pentru bărbați de către Claude Bernard pentru bărbații care preferă eleganța și un stil clar. Fața strălucitoare este decorată cu mâini și indici eleganți. De asemenea, are trei cronografe cu funcție de cronometru. Există, de asemenea, o datare necesară. Le puteți fixa pe încheietura mâinii folosind o curea de piele în maro. Poți să-ți iei ceasul pentru o întâlnire importantă în sacou, un pranz de lucru pentru un pulover simplu sau un costum de seară pentru un costum întunecat.

Observații

Ceasul se livrează în Claude Bernardcutia originală Claude Bernard.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 50 x 10 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde