Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Basic Automatic NJ0100-89L

Brand: Citizen
Indiferent dacă porți un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul Citizen te va transforma întotdeauna într-un domn perfect. Cadranul lor albastru este foarte clar, decorat cu mâini și… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă porți un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul Citizen te va transforma întotdeauna într-un domn perfect. Cadranul lor albastru este foarte clar, decorat cu mâini și indexuri luminiscente, există și o poziție a datei 3. Ceasul este alimentat de o mișcare automată, care întinde fiecare mișcare a mâinii. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să-ți scoți ceasul nici atunci când intri în piscină. Bazați -vă pe ani de calitate dovedită Citizen și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
45 hodin
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
152
Dimensiune
45 x 53 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde