Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Basic Quartz BI5002-57P

Brand: Citizen
Modelul de ceas cu energie solară de la Citizen va încânta prin simplitatea și designul curat. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. O față de ceas de aur într-un stil minimalist este… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Modelul de ceas cu energie solară de la Citizen va încânta prin simplitatea și designul curat. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. O față de ceas de aur într-un stil minimalist este completată de o ștampilă de date utilă la poziția trei.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 6 luni .

AT8110-61E

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 43 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde