Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Bluetooth EE4033-87A

Brand: Citizen
Ceasurile de la marca populară Citizen sunt făcute pentru toate doamnele care iubesc elegantele și totuși accesorii de înaltă calitate. La prima vedere, ceasul impresionează prin aspectul său elegant… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la marca populară Citizen sunt făcute pentru toate doamnele care iubesc elegantele și totuși accesorii de înaltă calitate. La prima vedere, ceasul impresionează prin aspectul său elegant, dar datorită conectivității sale Bluetooth oferă funcții precum:

  • Alertă de apel primită , apel - puteți seta din ce aplicații veți primi notificări
  • setați orice oră mondială - sunt disponibile 316 de capitale mondiale
  • alarmă - prin aplicație setați alarma la o anumită oră / zi a săptămânii
  • căutător de telefon - dacă smartphone-ul dvs. este uitat, ceasul vă va avertiza cu sunet sau vibrații
  • modul avion
  • calendar etern - calendarul în sine contează ani biseriți și zile ale lunii până la 2100, nu va mai trebui să resetați data

Carcasa și lovitura aurie din oțel inoxidabil dau impresia că aveți o bijuterie de lux la încheietura mâinii. Îți vei fixa ceasul în Milano cu un accident vascular cerebral care se adaptează la încheietură fără probleme. Datorită gestionarea semnalului radio poate fi absolut sigur de ora exactă. Pariați pe ceasuri Citizen care vă vor însoți la fiecare pas.


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în energie electrică. Pentru a conduce ceas doar orice lumina - naturale sau artificiale. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 12 luni. În modul de hibernare, ceasul va oferi o durată de viață a bateriei de 4 ani.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
9 mm
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
12 luni
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
55
Dimensiune
33 x 37 x 10 mm

Funcție

Alte
Bluetooth - notificări din telefonul mobil - Phone Finder - ora mondială
Alarmă
budík
Indicator dată
Datieră - Perpetual Calendar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde