Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Elegance EM0643-84X

Brand: Citizen
Ceasul de la brandul popular Citizen este perfect pentru toate femeile care iubesc accesoriile elegante, dar de înaltă calitate. Cadranul lor roz-auriu strălucitor arată foarte blând - este decorat… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la brandul popular Citizen este perfect pentru toate femeile care iubesc accesoriile elegante, dar de înaltă calitate. Cadranul lor roz-auriu strălucitor arată foarte blând - este decorat cu mâini fine și indici de bază. Ceasul este fixat la încheietură cu o tracțiune Milan perfect adaptabilă . Carcasa placat cu aur îndepărtează diamantul strălucitor .

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin cadranul de sticlă și ceas, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 6 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
diamante
Hmotnost
53
Dimensiune
32 x 36 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde