Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Elegance EM0681-85D

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile elegante și de înaltă calitate. Cadranul lor arată foarte tandru - este acoperit cu perla și decorat cu mâini fine și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile elegante și de înaltă calitate. Cadranul lor arată foarte tandru - este acoperit cu perla și decorat cu mâini fine și indici distinctivi. Ceasul este fixat la încheietură cu o tracțiune Milan perfect adaptabilă . Pariază pe ceasurile Citizen pentru a-ți regla perfect perfecția.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin cadranul de sticlă și ceas, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 6 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
12 mm
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
6 luni
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
35
Dimensiune
27 x 31 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde