Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Promaster Radio Controlled CB5034-82L

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor albastru atrage la prima vedere trei cronografii - primul servește… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor albastru atrage la prima vedere trei cronografii - primul servește ca indicator al timpului de 24 de ore, al doilea cu indicatorul de rezervă de energie și ziua săptămânii, pe al treilea puteți comuta în mod convenabil între funcții - alarmă (ALM), cronometru (CHR), dual ore (TME) și ora locală (L-TM). Detaliile rafinate de portocale oferă întregii atingeri corecte. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Carcasa, completată de o scară taximetrică, urmează tensiunea de oțel prin care ceasul este prins la încheietura mâinii. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la 20 de ATM-uri, ceea ce vă permite să vă scufundați cu ceasul.


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 3 ani (în întuneric total). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 10 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Lățimea curelușei
22 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
166
Dimensiune
44,6 x 52 x 12,6 mm

Funcție

Alarmă
1 (budík)
Indicator dată
Perpetual Calendar - zile în săptămână - Datieră
Alte
kontrola stavu baterie - cardan 24 ore - radio controlat - ora mondială - ceas dual
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde