Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Eco-Drive Radio Controlled AT8113-12H

Brand: Citizen Cod: hCI633

Descriere

. Citizen pentru bărbați ceasuri teleghidat AT8113-12H sunt ideale pentru cei care poartă, care, în orice situație absolut doresc să știe ora exactă Ceasul afișează ora prin gestionare a timpului radio și indicarea timpului în 26 de orașe din întreaga lume, oferă, de asemenea unitate Eco-Drive - folosind puterea luminii S. rezistent la apa 100 m iar sticla safir este un ceas într - adevăr nevoie să vă faceți griji.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
5 luni
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
79
Dimensiune
43 x 47 x 10 mm

Funcție

Alte
ora mondială - radio controlat - cardan 24 ore
Indicator dată
Perpetual Calendar
Cronometru
cu o precizie de 1/20 secunde, max. 60 minute
Brand: Citizen

Calitate, precizie, design - acestea sunt cele trei piloni pe care se află producția de ceasuri acum tradiționale japoneze Citizen. În 1918 are originea în Tokyo, primele ceasuri de buzunar, care au devenit atât de popular încât a început să se răspândească în restul lumii. Pentru a numi un ceas mai potrivite pentru piața globală, brandul a fost redenumit Citizen (v Eng. Citizen).

El are multe alte premiere - a produs primul ceas rezistent la șocuri și apă, primul ceas care răspunde la vocea umană și primul ceas de scufundări cu limitator de adâncime electronic. Revoluția a provocat Cetateni si mai recentă invenția sa - sistemul Eco-Drive, care puterile ceasul folosind surse de energie inepuizabile naturale - lumina. Ceasuri Eco-Drive de la Citizen sunt astfel la maxim ecologice, precum și timpul.

Nu lăsați frâna! Ia un ceas care nu se va opri.

Citizen
zile
:
ore
:
minute
:
secunde