Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Radio Controlled Super Titanium CB5020-87E

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor negru arată la prima vedere cu trei cronografii - primul servește… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic. Cadranul lor negru arată la prima vedere cu trei cronografii - primul servește ca indicator al timpului de 24 de ore, al doilea cu indicatorul de rezervă de energie și ziua săptămânii, pe al treilea puteți comuta în mod convenabil între diferitele funcții - alarmă (ALM), cronometru (CHR) și dual Times (TME). Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Ceasul este realizat din Super Titania, care se remarcă pentru rezistența extraordinară, durabilitatea și ușurința. 10 ATM impermeabil înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înotul cu ceasul la încheietura mâinii. Bucurați-vă de această piesă de lux de care nu vă puteți îndrăgosti.

Super Titaniu - material extrem de rezistent
Carcasa și ceasul sunt realizate din Super Titania.

Este marca proprie de material Citizen, care este fabricat din titan de prelucrare solide folosind tehnologia de proprietate declarație Duratect.

  • Super titan păstrează proprietățile originale ale titan, cum ar fi greutate redusă, dar are, în plus, mult mai mare rezistență, duritate și un aspect frumos.
  • Este mai mult de cinci ori mai greu decât oțelul inoxidabil, chiar și după ani de purtarea nu a muta chiar si partea sa cea mai subliniat - cataramă - zgâriat

.

Ceasul dvs. arată în continuare la fel ca în ziua când l-ați cumpărat.

 

  • Este cu 40% mai ușoară decât oțelul inoxidabil, deci uitați să vă urmăriți ceasul în orice moment.
  • Super Titanium este hipoalergenic și prietenos cu pielea, astfel încât să puteți purta ceasul chiar dacă sunteți alergic la nichel și alte metale.
  • Rezistent la coroziunea cauzată de apă proaspătă și salină .
  • Ca și titanul, titanul Super Titanium are o conductivitate termică scăzută. Aplicarea pe piele nu se trezește

. Tu sunt ferite de senzația neplăcută de rece, care este atât de tipic pentru ceasuri de oțel.

 

Super Titanium are o atingere mai mult ca lemnul cald decât un metal rece.

 

  • Tehnologia permite întărire de suprafață Duratect face ceasuri într - o gamă bogată de culori

. Pe lângă culoarea tipică de titan argintiu închis, este posibilă și producerea unei variante argintiu, negru, auriu și roz-auriu.

 


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 3 ani (în modul de hibernare). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 10 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Lățimea curelușei
22 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
112
Dimensiune
42 x 50 x 12,2 mm

Funcție

Alarmă
1 (budík)
Indicator dată
Perpetual Calendar - zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
Tahimetru
taheometru
Alte
ceas dual - kontrola stavu baterie - ora mondială - cardan 24 ore - radio controlat
zile
:
ore
:
minute
:
secunde