Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Super Titanium BJ6520-82L

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru toți domnii cu o atitudine de eleganță atemporală. Cadranul lor albastru se confruntă pe un aspect clasic - decorat cu mâini ușor de citit și indexuri simple.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru toți domnii cu o atitudine de eleganță atemporală. Cadranul lor albastru se confruntă pe un aspect clasic - decorat cu mâini ușor de citit și indexuri simple. Ceasul este complet din titan, care este foarte ușor și potrivit pentru persoanele care suferă de alergii la metale de bază.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 6 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40,5 x 45 x 7,8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde