Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Super Titanium BM7470-84E

Brand: Citizen
Ceasurile Citizen sunt proiectate pentru toți maeștrii cu un gust de eleganță fără întreruperi. Pe cadran, sunt îndepărtate mâinile luminiscente cu indici, care, atunci când sunt iluminate, asigură o… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Citizen sunt proiectate pentru toți maeștrii cu un gust de eleganță fără întreruperi. Pe cadran, sunt îndepărtate mâinile luminiscente cu indici, care, atunci când sunt iluminate, asigură o lizibilitate perfectă chiar și în întuneric. Există, de asemenea, ștampila de date necesară. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după mulți ani. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Ceasul este complet realizat din titan antialergic și foarte ușor, care este mai rezistent și mai puternic decât oțelul. Ia ceasul Citizen și nu mai vrei.

Super Titaniu - material extrem de rezistent
Carcasa și ceasul sunt realizate din Super Titania.

Este marca proprie de material Citizen, care este fabricat din titan de prelucrare solide folosind tehnologia de proprietate declarație Duratect.

 • Super titan păstrează proprietățile originale ale titan, cum ar fi greutate redusă, dar are, în plus, mult mai mare rezistență, duritate și un aspect frumos.
 • Este mai mult de cinci ori mai greu decât oțelul inoxidabil, chiar și după ani de purtarea nu a muta chiar si partea sa cea mai subliniat - cataramă - zgâriat
.

Ceasul dvs. arată în continuare la fel ca în ziua când l-ați cumpărat.

 • Este cu 40% mai ușoară decât oțelul inoxidabil, deci uitați să vă urmăriți ceasul în orice moment.
 • Super Titanium este hipoalergenic și prietenos cu pielea, astfel încât să puteți purta ceasul chiar dacă sunteți alergic la nichel și alte metale.
 • Rezistent la coroziunea cauzată de apă proaspătă și salină .
 • Ca și titanul, titanul Super Titanium are o conductivitate termică scăzută. Aplicarea pe piele nu se trezește
 • . Tu sunt ferite de senzația neplăcută de rece, care este atât de tipic pentru ceasuri de oțel.

  Super Titanium are o atingere mai mult ca lemnul cald decât un metal rece.

 • Tehnologia permite întărire de suprafață Duratect face ceasuri într - o gamă bogată de culori
 • . Pe lângă culoarea tipică de titan argintiu închis, este posibilă și producerea unei variante argintiu, negru, auriu și roz-auriu.


  ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

  Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în energie electrică. Pentru a conduce ceas doar orice lumina - naturale sau artificiale. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. Atunci când complet încărcată, bateria poate furniza energie de până la 7 ani, fără încărcare suplimentară (în hibernare). În caz contrar, durata de viață a bateriei de 6 luni.

  Observații

  Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

  Parametrii

  Țara de origine
  Ceasuri japoneze
  Cronograf
  Fără cronografe
  Mărimea
  mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție
  5 ani
  Tipul de mecanism
  Citizen EcoDrive
  Carcas
  titan
  Curea
  titan
  Culoarea curelei/brățării
  sur - argintie
  Sticlă
  safir
  Impermiabilitate
  100m- înnot
  Hmotnost
  96
  Dimensiune
  43 x 51 x 10,5 mm

  Funcție

  Indicator dată
  Datieră
  Luminiscență
  indicator și index
  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde