Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Promaster Automatic Promaster Sea NY0086-16LE

Brand: Citizen
Ceasul Citizen Promaster este special conceput pentru toți bărbații care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă din ceasurile lor. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini și indici… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen Promaster este special conceput pentru toți bărbații care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă din ceasurile lor. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini și indici înveliți cu un strat Super LumiNova, care după iluminare asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în întuneric complet. Există, de asemenea, o etichetă de date cu un indicator al zilei săptămânii la poziția 3 . Carcasa încoronată cu lunetă cu muchii frământate este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de cauciuc neagră durabilă.
Cu o rezistență de până la 200 de metri permite scufundarea cu un ceas la încheietură. Cel mai mare avantaj al ceasului este o mișcare automată cu o rezervă de până la 42 de ore.
Bucurați-vă de un ceas Citizen și bucurați-vă de fiecare dată când vă uitați la încheietura mâinii.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
42 oră
Carcas
oțel
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
40 x 48 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde