Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Promaster Eco-Drive CA0710-82L

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru cei mai pretențioși domni. Cadranul lor albastru închis este decorat cu trei sub-cadran cu o funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore, precum și o poziție a… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru cei mai pretențioși domni. Cadranul lor albastru închis este decorat cu trei sub-cadran cu o funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore, precum și o poziție a datei 3. Mâinile și indexurile sunt acoperite cu un strat luminiscent Super LumiNova, care asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în condiții de lumină scăzută. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 200 de metri, ceea ce permite scufundarea cu un ceas la încheietură. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 7 luni.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
7 měsíců
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
193
Dimensiune
46 x 54 x 14 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu o precizie de 1,5 secunde
zile
:
ore
:
minute
:
secunde