Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Promaster Eco-Drive Promaster Land Bull Head AV0070-57L

Brand: Citizen
Ceasurile pentru Citizen sunt făcute pentru fiecare gentleman modern căruia îi plac accesoriile elegante și, în același timp, se așteaptă la cea mai înaltă calitate. Citizen Bull Head, din seria… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile pentru Citizen sunt făcute pentru fiecare gentleman modern căruia îi plac accesoriile elegante și, în același timp, se așteaptă la cea mai înaltă calitate. Citizen Bull Head, din seria Promaster, îi va încânta în special pe iubitorii de accesorii vintage; Pe cadran există cronografii cu funcție cronometru, indicator de baterie, dată, mâini și indici cu luminiscență puternică de SuperLumin sau scara taximetrică . Datorită impermeabilului 20 de ceasuri ATM pot face față scufundărilor adânci fără probleme.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 6 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
8 luni
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
194
Dimensiune
44 x 52 x 15 mm

Funcție

Alarmă
budík
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu o precizie de 1,5 secunde
Tahimetru
taheometru
Alte
kontrola stavu baterie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde