Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Promaster Marine Auqaland Eco-Drive BN2031-85E

Brand: Citizen
Ceasul Citizen Promaster este special conceput pentru toți bărbații care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă din ceasurile lor. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indici înveliți… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen Promaster este special conceput pentru toți bărbații care se așteaptă la cea mai înaltă calitate posibilă din ceasurile lor. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indici înveliți cu un strat luminiscent, care după iluminare asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în întuneric complet. Există, de asemenea, o ștampilă cu indicatorul de baterie Indicator de adâncime plăcut și util sau indicator de scurgere maximă . Manșonul, încoronat cu o lunetă rotativă, cu muchii frânate, este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cu o rezistență de până la 200 de metri permite scufundarea cu un ceas la încheietură.

Cel mai mare avantaj al ceasului este Eco-Drive, care folosește lumina pentru a conduce ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Durata de viață a bateriei este de 330 de zile .

Bucurați-vă de un ceas Citizen și bucurați-vă de fiecare dată când vă uitați la încheietura mâinii.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Lățimea curelușei
22 mm
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
210
Dimensiune
46,5 x 53 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
Alte
kontrola stavu baterie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde