Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Silhouette Eco-Drive Silhouette EW1901-58A

Brand: Citizen Cod: hCI689

Descriere

 

Citizen EW1901-58A Ceasuri Citizen Womens sunt o alegere excelentă pentru femeile care caută ceasuri de calitate cu un aspect minunat și o garanție de 5 ani. Modelul luxos are un cutie de sticlă ștampilată și, împreună cu culoarea de argint, face aspectul general foarte feminin.

ECO-DRIVE: o comoară între ceasuri
Ceasurile sunt alimentate de sistemul Eco-Drive unic. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a conduce ceasul . Lumina trece prin geamul și cadranul ceasului, care este realizat din materiale speciale de transmisie a luminii. Panoul solar ascuns sub cadran schimbă energia luminii în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a conduce ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru unitatea ceasului. După încărcarea completă, bateria poate furniza energie de până la 6 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
6 luni
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Greutate
81
Dimensiune
30 x 35 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Brand: Citizen

Calitate, precizie, design - acestea sunt cele trei piloni pe care se află producția de ceasuri acum tradiționale japoneze Citizen. În 1918 are originea în Tokyo, primele ceasuri de buzunar, care au devenit atât de popular încât a început să se răspândească în restul lumii. Pentru a numi un ceas mai potrivite pentru piața globală, brandul a fost redenumit Citizen (v Eng. Citizen).

El are multe alte premiere - a produs primul ceas rezistent la șocuri și apă, primul ceas care răspunde la vocea umană și primul ceas de scufundări cu limitator de adâncime electronic. Revoluția a provocat Cetateni si mai recentă invenția sa - sistemul Eco-Drive, care puterile ceasul folosind surse de energie inepuizabile naturale - lumina. Ceasuri Eco-Drive de la Citizen sunt astfel la maxim ecologice, precum și timpul.

Nu lăsați frâna! Ia un ceas care nu se va opri.

Citizen
zile
:
ore
:
minute
:
secunde