Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sport AN3625-07X

Brand: Citizen
Ceasurile Citizen sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. La prima vedere, chipul lor cu ceas bej impresionează cu mâini și numere distinctive pentru a asigura o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Citizen sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. La prima vedere, chipul lor cu ceas bej impresionează cu mâini și numere distinctive pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Trei sub-dial-uri au o funcție de cronometru și ceas de 24 de ore. Există, de asemenea, fereastra de date necesară pentru poziția 3. Așezați ceasul pe încheietura mâinii cu o curea drăguță din piele autentică. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să-ți scoți ceasul nici atunci când intri în piscină. Beneficiați de un supliment care vă va transforma întotdeauna într-o adevărată doamnă.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
80
Dimensiune
43 x 47 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde