Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City K2G21126

Brand: Calvin Klein
Ceasul de la atelierul de la Calvin Klein îi place, la prima vedere, pe toți domnii din accesoriile clasice. Cadranul său argintiu se bazează pe designul tradițional - este decorat cu mâini și indici… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la atelierul de la Calvin Klein îi place, la prima vedere, pe toți domnii din accesoriile clasice. Cadranul său argintiu se bazează pe designul tradițional - este decorat cu mâini și indici de argint îngust. Atât manșonul cât și forța de tracțiune sofisticată sunt fabricate din cele mai fine oțeluri inoxidabile. Bucurați-vă cu o completare că veți fi mereu un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
81
Dimensiune
41 x 48 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde