Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City K2G211C6

Brand: Calvin Klein
Ceasul de la atelierul mărcii populare, Calvin Klein la prima vedere îi plac pe toți gentlemanii din accesoriile clasice. Fața lor de lumină se bazează pe un design tradițional - decorat cu mâini și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la atelierul mărcii populare, Calvin Klein la prima vedere îi plac pe toți gentlemanii din accesoriile clasice. Fața lor de lumină se bazează pe un design tradițional - decorat cu mâini și indici de argint îngust. Cazul este fabricat din cel mai bun din oțel inoxidabil. Puteți prinde ceasul cu o curea din piele netedă în negru. Bucurați-vă cu o completare că veți fi mereu un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 52 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde