Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic 103F542

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există femei ceas de la marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri sunt pariuri pe aur, care este foarte popular și este adecvat ca o completare la tinuta… Descriere și parametrii

Descriere

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există femei ceas de la marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri sunt pariuri pe aur, care este foarte popular și este adecvat ca o completare la tinuta jekémukoliv. Multumesc rezolvat interesant tensiune, care, cum ar fi locuințe, plantate cu pietre de sticlă, bijuterii va urmări mâna. Pariați pe accesoriul care transformă încheietura mâinii în jurul centrul atenției.

Observații

Ceasul se livrează în Pierre Lanniercutia originală Pierre Lannier.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - alamă
Curea
aurit - alamă
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 30 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile