Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic AR2434

Domnilor ia aminte, și purtând, de asemenea, un accesoriu de lux. Ceasul din dreapta este proiectat de iconic moda marca Emporio Armani . Odată ajuns pe încheietura mâinii fixate tracțiunea lor… Descriere și parametrii

Descriere

Domnilor ia aminte, și purtând, de asemenea, un accesoriu de lux. Ceasul din dreapta este proiectat de iconic moda marca Emporio Armani . Odată ajuns pe încheietura mâinii fixate tracțiunea lor precisă din oțel inoxidabil, pentru a transforma magic în domn modern. Cadranul negru este decorat cu ecran data trei cronografe și între poziția 4 și 5. Perimetrul său este căptușit cu indici de argint, în partea de sus a cadranului este încoronat logo-ul de brand tipic. Arătați împrejurimile pe care le ai stil.

Observații

Ceasul se livrează în Emporio Armanicutia originală Emporio Armani.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 52 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde