Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic AR2447

Domnilor, nu neglijați și nu vă faceți un accesoriu luxos. Ceasurile reale sunt de la brandul de modă la modă Emporio Armani . Odată ce l-ai fixat pe încheietura mâinii cu o curea din piele de… Descriere și parametrii

Descriere

Domnilor, nu neglijați și nu vă faceți un accesoriu luxos. Ceasurile reale sunt de la brandul de modă la modă Emporio Armani . Odată ce l-ai fixat pe încheietura mâinii cu o curea din piele de crocodil, o transformi într-o baghetă a unui domn modern. Tamburul negru este decorat cu trei cronografe și ștampila de date între pozițiile 4 și 5. Indicii de argint înconjoară perimetrul, partea superioară a cadranului este încoronată cu o siglă de marcă tipică. Arătați-vă împrejurimile pe care le aveți stil.

Observații

Ceasul se livrează în Emporio Armanicutia originală Emporio Armani.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele de crocodil
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
66
Dimensiune
46 x 49 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde