Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic C4470/1

Brand: Candino
Uita - te la marca atelier Candino sunt ideale pentru fiecare domn modern , căruia îi place să trateze calitatea elvețiană cu denumirea de prestigiu Swiss Made. Fața lor luminoasă are o impresie… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te la marca atelier Candino sunt ideale pentru fiecare domn modern , căruia îi place să trateze calitatea elvețiană cu denumirea de prestigiu Swiss Made. Fața lor luminoasă are o impresie foarte curat - este decorat cu un mâini înguste și indicii, element interesant este un cronograf separat, care circula mâna a doua. sticlă de safir care acoperă cadran, care este mai rezistent la deteriorare , chiar și după ani de uzură păstrează un luciu strălucitor. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil. Cazul este realizat din oțel de înaltă calitate. Pariați pe suplimentul pe care le poate lua la costum petrecere a timpului liber largă pentru uzura confortabil.

Observații

Ceasul se livrează în Candinocutia originală Candino.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 46 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde