Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Classic Gents Chronograph 10217 3M AR1

Brand: Claude Bernard Cod: hCB428

Descriere

Ceasuri marcate Swiss Made garanteaza intotdeauna materiale de cea mai de calitate și de prelucrare de precizie. Sechestra magia lor atât tu cât și decora brandul de ceas proiectat de Claude Bernard . cadran argintiu safir tine sticla lor interior , la prima vedere , cu trei cronografelor și cifre romane distinctive. Carcasa este realizata din cele mai fine din oțel inoxidabil. Întreg adaugă sofisticat Milano muta care se adapteaza la orice încheietura mâinii , fără scurtarea. Odată ce ați PIN, dintr-o dată transforma în adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Claude Bernardcutia originală Claude Bernard.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 46 x 10,5 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Brand: Claude Bernard

Marcă Claude Bernard este deținut și încorporată în grupul de ceas Edox Group " , care reprezinta traditia orologeriei dinastiei infiintata in anul 1884. Compania a fost infiintata la un moment dat , atunci când ancora de ceas elvețian cuceresc piețele din întreaga lume pentru calitatea sa și câștigă tot mai mulți clienți satisfăcuți. generații întregi de ceasornicar cu experiență care produc ceasuri de înaltă calitate în serie limitată.
soarta Identic ar trebui să semneze, de asemenea, Claude Bernard, care a fost în urmă cu peste 30 de ani, a prezentat pe piețele selectate și acum este distribuit în întreaga lume. ceasuri Claude Bernard sunt fabricate în aceeași fabrică care produce celebrele ceasuri Edox și, ceas de aur foarte exclusivist de construcții împânzit cu pietre prețioase de brand Paul Jobin. colectare ceas este format din modele respectând tendințele moderne în proiectarea mecanică și cuarț și este mereu la curent cu știri interesante.

A se citi articolul despre Claude Bernard marca în revista orologera !

Claude Bernard
zile
:
ore
:
minute
:
secunde