loading

Claude Bernard Classic 20214 3 BUIN

Codul produsului: hCB411

Claude Bernard Classic 20214 3 BUIN

  • Všechny hodinky Claude Bernard jsou ručně montované ve městečku Les Genevez v dílnách společnosti. Používají se pouze ty nejlepší materiály a každé hodinky jsou přísně kontrolovány a testovány před tím, než obdrží značku Swiss Made.

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Claude Bernard .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Claude BernardClassic 20214 3 BUIN3994.57out_of_stock

Brand ceas proiectat de Claude Bernard sunt ideale pentru bărbații care suplimentează locul lui cele mai înalte cerințe. cadran albastru închis se bazează pe design tradițional, are aceeași culoare și curea decorate cu model autentic de piele de crocodil si cusaturi contrastante. Astfel încât să puteți viziona cu o conștiință curată reînvie tinuta formală și îmbrăcăminte de petrecere a timpului liber. Carcasa este realizata din cele mai fine din oțel inoxidabil. sticla de safir este foarte rezistent la zgarieturi, spre deosebire de îngălbenire de sticlă minerală, chiar și după ani de poartă păstrează un luciu strălucit. Răsfățați - vă cu o calitate denumire de prestigiu Swiss Made și să fie în orice moment un gentleman perfect.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Claude Bernard.

Brand:

Claude Bernard

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Greutate :40 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :39 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Claude Bernard Classic 20214 3 BUIN
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni