Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3037

Brand: Nextime
Nextime este o companie olandeză de design specializată în proiectarea și designul ceasurilor de design. Nextime are mai mult de 40 de ani de experiență în proiectarea și producerea ceasurilor. … Descriere și parametrii

Descriere

Nextime este o companie olandeză de design specializată în proiectarea și designul ceasurilor de design.

Nextime are mai mult de 40 de ani de experiență în proiectarea și producerea ceasurilor.

Nextime are birouri de vânzări în mai mult de 50 de țări, devenind liderul mondial în topul companiilor,

care se ocupă cu producerea și vânzarea de ore de proiectare.

Nextime prezintă o gamă largă de lecții care sunt unice și inspirate și oferă teme de la tradiție până în prezent.Aceste ceasuri lenticulare 3D vor evoca zbura peste nori, așa cum se vede din fereastra avionului.

Diametrul ceasului: 39cm

Material: plastic

Cuarț cu ceas alimentat de la baterie.

Garanție 2 ani

Nu este nimic mai liniștitor decât să se întindă pe spate și privind la norii care zboară prin cer albastru. Grație ore Nori 3D Nextime acest punct de vedere va fi în măsură să se bucure, chiar și în cazul în care afară de vopsea pe cerul gri inconfortabil. imagini tridimensionale se suprapun cifre cât și ca indici în stil retro, care fac ore piesa de design incredibil pentru a se potrivi în interioarele moderne și tradiționale.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
390 x 390 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile