Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection A-178WEA-1AVEF

Brand: Casio
Ceasuri Casio retro atemporal de design, te va iubi la prima vedere toate domnii cu un gust de mâncare tradițională. carcasa lor dreptunghiulară se schimbă continuu în tensiune din oțel inoxidabil.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri Casio retro atemporal de design, te va iubi la prima vedere toate domnii cu un gust de mâncare tradițională. carcasa lor dreptunghiulară se schimbă continuu în tensiune din oțel inoxidabil. Afișajul digital se datorează cifre mari, ușor de citit, în plus se poate, dacă este necesar, pentru a ilumina un LED. Vei aprecia cu siguranta durata de viață a bateriei de până la 10 ani, care este garantată de producător (nu uita sa ma uit mai mult timp este nevoie de ajutor pentru a ajunge, viața va fi întotdeauna ușor mai mică). Decorați accesoriul încheietura mâinii pe care tocmai ai obosit.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • alarmă multifuncțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
  • Ora duală permite afișarea simultană a doua oară. Funcția ideal pentru toți călătorii pasionați și cei care au un iubit în străinătate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
50
Dimensiune
38 x 41 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Alarmă
1 (semnal pe oră, multiplu, cu funcția Snooze)
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Alte
iluminat - 1224 regim orar - ceas dual

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde