Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection AE-1000W-1BVEF

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt făcute pentru toți oamenii care preferă un ceas digital. Cazul lor masivă și curea pariază pe o combinație atemporal de culori negru și gri, care… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt făcute pentru toți oamenii care preferă un ceas digital. Cazul lor masivă și curea pariază pe o combinație atemporal de culori negru și gri, care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate. Acvatic aprecia rezistent la apă până la 100 de metri, ceea ce permite înot cu ceasul la încheietura mâinii. Vă veți bucura , de asemenea, durata de viață a bateriei de până la 10 ani, care este garantată de producător (nu uita sa ma uit la ea nevoie de un timp pentru a ajunge la tine, viața va fi întotdeauna ușor mai mică). Pariați pe supliment care va fi partenerul dumneavoastră indispensabil pentru viața de zi cu zi.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • Cronometru: Numără înapoi după o secundă, vă poate fi setat la un maxim de 24 de ore. După timpul de emis emite un semnal sonor de ceas.
  • Alarma: alarma de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • World time: Această funcție vă informează din timp în întreaga lume. Fiecare fus orar este reprezentat de un anumit oraș (Tokyo, New York, ...).
  • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele. O caracteristică ideală pentru vizitatorii frecvente la cinema sau teatru.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
40
Dimensiune
42 x 46 x 12 mm

Funcție

Alte
iluminat - 1224 regim orar - ora mondială
Indicator dată
calendar complet automat
Alarmă
5x (semnal pe oră, budík)
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde