Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection B-640WD-1A

Brand: Casio
Ceasuri Casio a luat la milioane de bărbați și femei în întreaga lume pentru cel mai bun raport de pret vs. performanță, design atemporal cu elemente de retro și multe funcții la dispoziția lor.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri Casio a luat la milioane de bărbați și femei în întreaga lume pentru cel mai bun raport de pret vs. performanță, design atemporal cu elemente de retro și multe funcții la dispoziția lor. Sechestra farmecul lor prea. Aceste ceasuri presupunem la prima carcasă dreptunghiulară vedere, care recent vin înapoi în modă. ceasuri de mână pull-capsate din oțel inoxidabil. Dar iubesc cel mai sigur pe afișajul digital, care, dacă este necesar, pot fi luminate din spate de un LED portocaliu. Bucurați-vă de un supliment pe care pur si simplu nu va dezamăgi.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • Numărătoarea inversă cronometru pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, poate fi setat la un maxim de 100 de minute. După timpul de sună alarma, LED-ul clipește și ceasul va conta în jos aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.
  • alarmă multifuncțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună. Rapoartele de alarmă nu sunt semnal audio, dar, de asemenea, LED-uri intermitente.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
49
Dimensiune
35 x 39 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Alarmă
1 (semnal pe oră, multiplu)
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Alte
iluminat

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde