Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection BEM-111D-1AVEF

Brand: Casio
Ceasurile Casio în stil clasic sunt accesoriile perfecte pentru toți bărbații cu gust rafinat. Cadranul negru este decorat cu ace   luminescente , indici simpli și fereastra cu data în poziția orei… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Casio în stil clasic sunt accesoriile perfecte pentru toți bărbații cu gust rafinat. Cadranul negru este decorat cu ace luminescente, indici simpli și fereastra cu data în poziția orei trei. Toate acestea sunt acoperite de o sticlă de safir, care își păstrează strălucirea unică chiar și după mulți ani. Ceasul este complet din oțel inoxidabil și confortabil de purtat. Pariați pe ceasurile Casio, care se potrivesc perfect cu ținutele formale și de agrement.

Spoturi

Ceasul este expediat în  cutie Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
37 x 43 x 9 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde