Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1235SG-7AEF

Brand: Casio
Piața de locuințe se întorc la moda! Sechestra farmecele atemporale și tu și atașați un ceas de mână proiectat de branduri populare Casio . carcasă în forma unui dreptunghi alungit, cu o pereche… Descriere și parametrii

Descriere

Piața de locuințe se întorc la moda! Sechestra farmecele atemporale și tu și atașați un ceas de mână proiectat de branduri populare Casio . carcasă în forma unui dreptunghi alungit, cu o pereche formează un oțel îngust varianta de tracțiune bicolor. O combinație de argint și aur, iar cadranul este de pariuri care împodobesc mâinile mici și indicii cu cifre semnificative de aur. Pariați pe ceas, care va face o brățară elegant.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
21 x 31 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile