Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1259D-2AEF

Brand: Casio
Classics Classic - Acestea sunt ceasuri pentru femei de la atelierul popularului brand Casio . Fața lor mică, albastră închisă este decorată cu mâini, indici și cifre contrastante, ușor de citit,… Descriere și parametrii

Descriere

Classics Classic - Acestea sunt ceasuri pentru femei de la atelierul popularului brand Casio . Fața lor mică, albastră închisă este decorată cu mâini, indici și cifre contrastante, ușor de citit, ceea ce îl face perfect potrivită momentului tău. Există, de asemenea, o piesă de prezentare în poziția 3. Cazul și mutarea sunt realizate într-o culoare argintie elegantă care se potrivește cu adevărat. Răsfățați-vă cu un add-on care nu vă va dezamăgi niciodată.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
28 x 32 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde