Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1260D-1BEF

Brand: Casio
Casio ceasuri la prima vedere va iubi toate doamnele care iubesc accesoriile clasice. Cadranul lor neagră vine cu mâini și cifre luminoase distinctive pentru a vă ajuta să vedeți ora curentă. Fixați… Descriere și parametrii

Descriere

Casio ceasuri la prima vedere va iubi toate doamnele care iubesc accesoriile clasice. Cadranul lor neagră vine cu mâini și cifre luminoase distinctive pentru a vă ajuta să vedeți ora curentă. Fixați oțelul inoxidabil trageți de încheietura mâinii și fiti eleganți în orice moment.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
52
Dimensiune
28 x 33 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile