Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1282D-2AEF

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt ideale pentru toate femeile cu o înclinație pentru accesorii mai mici. cadran perla mici cu reflecții delicate se bazează pe designul tradițional… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio sunt ideale pentru toate femeile cu o înclinație pentru accesorii mai mici. cadran perla mici cu reflecții delicate se bazează pe designul tradițional - decorat cu mâini mici, indici și două numere principale. Acesta acoperă o lentilă sferică, care funcționează ca o lupă - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lizibilitatea din timp. Carcasa și tensiunea sunt realizate din oțel inoxidabil. Pariați pe un supliment care va înlocui complet brățara elegantă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale - sferic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
55
Dimensiune
25 x 30 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile