Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1283D-7AEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de brand - uri populare Casio poate o conștiință clară, purtat pe încheietura mâinii în loc de o brățară elegant. mici de locuințe lor pătrat formează o pereche perfectă de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de brand - uri populare Casio poate o conștiință clară, purtat pe încheietura mâinii în loc de o brățară elegant. mici de locuințe lor pătrat formează o pereche perfectă de oțel inoxidabil la tracțiune elegant. cadran luminos se bazează pe un design tradițional. Se decoreaza cu un accesoriu elegant, care pun în evidență farmecele tale naturale.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
65
Dimensiune
21 x 30 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile