Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1302D-7A1VEF

Brand: Casio
Fie că îmbrăcare o rochie romantica sau confortabil tricou cu blugi, ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. Fața lor strălucitoare… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcare o rochie romantica sau confortabil tricou cu blugi, ceasuri de la atelierul de brand tradițional Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. Fața lor strălucitoare mizează pe un aspect clasic - decorat cu indici de argint delicate și mâinile luminescente, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Există, de asemenea, un mic timbre data pe carcasa din poziția 3 încoronat în ramă argintie cu model care adaugă un întreg pizzazz dreapta. ceasuri de mână pull-capsate din oțel inoxidabil. Pariați pe suplimentul care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 35 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile