Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1310D-7BVEF

Brand: Casio
Fie că îmbrăcarea rochii romantice colorate sau blugi rupti , cu un tricou confortabil, ceasuri de la atelierul de branduri populare Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. ușoară cadran lor… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcarea rochii romantice colorate sau blugi rupti , cu un tricou confortabil, ceasuri de la atelierul de branduri populare Casio tinuta este întotdeauna perfect asteptare. ușoară cadran lor alb imaculat decorat cu un distinctiv mâinile luminescente negre și cifre care te fac sa vezi bine la ora actuală. bucșe din oțel rotund și forța de tracțiune se bazează pe argint.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
28 x 35 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile