Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-2069D-7A2VEF

Brand: Casio

Descriere

Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Casio sunt realizate pentru toate doamnele care iubesc accesoriile vechi. Ceasurile lor bej metalice sunt decorate cu trei cronografe cu funcții ceas, zi și 24 de ore. Carcasa și tragerea fină sunt realizate din oțel inoxidabil. Bucurați-vă de completarea care completează rochii romantice și blugi rupți cu un tricou confortabil.

Setarea timpului și a cronografelor

LTP 2069

Setarea datei: Trageți coroana în prima poziție (cu un singur clic). Întoarceți coroana la dvs. sau setați data corectă. Apoi faceți clic pe coroană înapoi.

Setați ora și ziua săptămânii: trageți coroana în a doua poziție (se vor auzi două clicuri). Rotiți pentru a seta ora corectă. Pentru a seta ziua săptămânii, trebuie să rotiți coroana până când mâna din cronograf se oprește în ziua corectă. Când vă configurați pentru prima dată, probabil aveți o rotire cu adevărat lungă.

24 de ore : Cronograful ceasului de 24 de ore vă permite să setați corect data și ziua săptămânii - asigurați-vă că ceasul dvs. arată de ex. 11:00 sau 23:00.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
68
Dimensiune
32 x 36 x 9 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile