Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-2069L-4AVEF

Brand: Casio
Fiecare femeie are nevoie de un supliment în culori luminoase, care ar fi luminat și zilele ploioase pline de gânduri sumbre. ceas Exact din atelierul de brand tradițional Casio . La prima vedere, te… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare femeie are nevoie de un supliment în culori luminoase, care ar fi luminat și zilele ploioase pline de gânduri sumbre. ceas Exact din atelierul de brand tradițional Casio . La prima vedere, te îndrăgostești optimism Thong roz și o carcasă mai mică, care este de asemenea potrivit pentru doamne mai mici. Roz formați, cu excepția timpului informează despre data curentă, ziua săptămânii și 24 de ore timp. Odată ce această piesă fixată elegant încheietura mâinii, imediat devine supliment tau preferat.

 

Setarea timpului și cronograful

LTP 2069

Setarea datei: Trageți coroana în prima poziție (un singur clic). Revenind coroana împreună sau în afară pentru a seta data corectă. Apoi fixați coroana spate.

Setarea orei și ziua săptămânii: trageți coroana în poziția a doua (veți auzi două clicuri). Rotiți pentru a seta ora corectă. Pentru a seta ziua din săptămână va trebui să se rotească coroana până la cronografului în această indicație se oprește în ziua corectă. Când configurați pentru prima dată, astfel, probabil, vă așteaptă o rotație foarte lung.

24 oră timp cronograf cu indicator timp de 24 oră vă permite să corectați data și ziua săptămânii - datorită lui pentru a vedea dacă ceasul arată , de exemplu , 11:00 sau 23:00..

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
31 x 36 x 8 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile