Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MCW 100H-1A

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de marca Casio sunt perfect plus pentru tinuta ta de sport. cadran negru lor atrage ochiul frapant mâinile luminescente și indicii care fac timp intotdeauna perfect lizibil.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de marca Casio sunt perfect plus pentru tinuta ta de sport. cadran negru lor atrage ochiul frapant mâinile luminescente și indicii care fac timp intotdeauna perfect lizibil. Veți aprecia , de asemenea, trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , indicii dater între 4 și 5. Un caz mare negru are un adevărat masiv, această impresie accentuează în plus șuruburile de proiectare. Negru este, de asemenea, un clip de fixare curea pe ceas încheietura mâinii. Atragerea și detalii portocalii care se adaugă un întreg pizzazz dreapta. Ceasuri au o rezistență de apă la 100 de metri, datorită căruia nu trebuie să decoleze sau pentru înot. Pariați pe suplimentul pe care pur si simplu nu va dezamăgi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
sferic - plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
50
Dimensiune
50 x 52 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde